Residentie Quinta

Weldra begint SOM met de bouw van Residentie Quinta (september 2024). Een exclusief nieuwbouwproject dat moderne luxe, duurzaamheid en een toplocatie combineert in de gezellige omgeving van Zonhoven.

Met 16 prachtige appartementen verdeeld over 2 blokken en één halfopen bebouwing, krijgt Zonhoven er weer een pareltje bij waar het trots op mag zijn. 

Ontdek het verfijnde evenwicht tussen stijlvol wonen en de levendige charme van deze bloeiende gemeenschap. 

Welkom in uw nieuwe thuis, waar exclusiviteit en comfort samenkomen. 

Wenst u uw toekomstige woning in te delen volgens uw eigen smaak en budget? Dan kan u gratis beroep doen op het deskundig advies van onze interieurarchitecte. 

We bieden u een doorgedreven en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement of woning een unieke en exclusieve uitstraling te geven. 

Residentie Quinta is ontworpen met het oog op de toekomst. Elke wooneenheid is zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen van comfort en efficiëntie. 

Duurzaamheid staat centraal in ons ontwerp. Residentie Quinta is uitgerust met energiezuinige voorzieningen om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. 

Dit betekent niet alleen lagere en- ergiekosten voor u, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.