Appartement A3.1

3 slaapkamers

Het penthouse van blok A bevindt zich op de volledige derde verdieping en strekt zich uit over een royale oppervlakte van 168 m2. Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een gevoel van ruimte en luxe.

De woonruimte is ontworpen met een moderne esthetiek. Grote hoekramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Deze ramen accentueren de openheid van de ruimte en creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

Het penthouse beschikt over drie ruime slaapkamers, elk ontworpen met comfort en privacy in gedachten. De master bedroom is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een eigen toegang tot een van de terrassen. De andere twee slaapkamers bieden eveneens voldoende ruimte en zijn ideaal voor gasten of familieleden.

Voor ultieme ontspanning is er een luxe badkamer met een ligbad en inloopdouche, perfect om te genieten na een lange dag. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met een inloopdouche, wat het gemak voor bewoners vergroot. 

Het penthouse beschikt over twee toiletten, één gastentoilet en één in de badkamer van de master bedroom. 

De keuken is een eyecatcher in de woonruimte met voldoende werkruimte voor enthousiaste koks. Het kookeiland nodigt uit tot gezellig samenzijn en biedt tevens extra opbergruimte.

Buiten zijn er twee terrassen, elk met hun eigen charme. Het terras op het zuiden is ideaal om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht, terwijl het andere terras uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin, wat een oase van rust en groen biedt.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 680.000

Indeling

Terras 1
58,92 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.