Appartement A.01

2 slaapkamers

We bezoeken in Blok A dit gelijkvloerse appartement met twee slaapkamers, appartement A0.1. Het werd ontworpen met zorgvuldige aandacht voor comfort, functionaliteit en esthetiek. Gelegen op een gunstige locatie, biedt dit appartement gemakkelijke toegang tot voorzieningen en een rustige omgeving.

Bij het betreden van het appartement wordt u begroet door een ruime en lichte woonkamer, die een open en uitnodigende sfeer creëert. Grote ramen laten natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op zowel de voor- als achterzijde van het gebouw.

De keuken is gelegen aan het grote raam dat toegang biedt tot het achterliggende terras met zicht op de gemeenschappelijke tuin, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. Een eethoek grenzend aan de keuken biedt ruimte voor gezellige maaltijden met familie en vrienden.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht. Beide slaapkamers bieden directe toegang tot het terras aan de achterzijde, waardoor het een ideale plek is om ‘s ochtends te genieten van een kopje koffie of om te ontspannen na een lange dag. Verder zijn er een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en berging om huishoudelijke spullen in op te bergen. 

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 310.000

Indeling

Terras 1
22,59 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.