Appartement A1.2

2 slaapkamers

We bezoeken op de eerste verdieping in blok A appartement A1.2. Met twee slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor bewoners of gasten. Het appartement geniet van een strategische hoekligging, wat resulteert in een overvloed aan natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht.

De twee terrassen zijn ongetwijfeld een van de hoogtepunten van dit appartement. Het hoekterras, ruim en grenzend aan de leefruimte, biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Het andere terras aan de achterzijde kijkt uit op de gemeenschappelijke tuin, waardoor een vredige en groene omgeving ontstaat.

De leefruimte en keuken liggen in elkaars verlengde en aan de keuken grenst, heel handig, een ruime berging waar het technische gedeelte zich bevindt en waar u makkelijk huishoudelijke spullen kunt opbergen. 

Verder bevinden zich in het appartement nog een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een apart toilet. 

Duurzaamheid staat centraal in ons ontwerp. Residentie Quinta is uitgerust met energiezuinige voorzieningen om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit betekent niet alleen lagere en- ergiekosten voor u, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. 

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 385.000

Indeling

Terras 1
29,82 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.