Residentie Thonis

Aan de Thonissenlaan is SOM bezig met de bouw van Residentie Thonis. Dit project bestaat uit 20 hoogkwalitatieve appartementen. Royale 1-slaapkamerappartementen, luxeappartementen met 2 en 3 slaapkamers en een indrukwekkend penthouse met een fantastisch uitzicht over de stad. In Residentie Thonis woont u op een absolute toplocatie, aan de pas nieuw aangelegde binnenstad en de verfrissende Blauwe Boulevard aan de kanaalkom. U kijkt uit over de statige Groene Boulevard, de bomenrijke lus rond de binnenstad met haar wandel- en fietspromenade.

In Residentie Thonis laten we niets aan het toeval over. Wij stellen voor deze residentie een uitmuntende woonkwaliteit voorop. Voor de high-end afwerking worden royale budgetten voorzien. Elk appartement in Residentie Thonis wordt hoogwaardig afgewerkt met duurzame en moderne materialen en technieken. We denken graag mee om uw appartement naar uw smaak en persoonlijkheid af te werken. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement een unieke en exclusieve uitstraling te geven.

Residentie Thonis wordt een uitgesproken energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel.
Dankzij de isolatie van uitmuntende energetische kwaliteit en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen bent u als toekomstige bewoner gegarandeerd zeker van een lage energiefactuur. Voor de buitengevel kiezen we resoluut voor natuursteen. Dit staat niet alleen garant voor een prachtige esthetische uitstraling, ook de duurzaamheid van de residentie scoort hiermee heel hoog.

Troeven van Residentie Thonis:

-Exclusief nieuwbouwproject
-Tijdloze klasse-architectuur
-Toplocatie in het centrum van Hasselt
-BEN (Bijna-Energie-neutraal)
-Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename stadsterrassen
-Ook studio’s beschikbaar dus voor ieders smaak en budget
-Hoogkwalitatieve afwerking op maat
-Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.