2 slaapkamer appartement 2e verdieping 2.2

2 slaapkamers
1 badkamer

We nemen u mee naar de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de leefruimte van appartement 2.2 wordt u verwelkomd door een lichte en luchtige sfeer, dankzij de grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een gevoel van ruimte creëren. De woonkamer is ontworpen als een gezellige ontmoetingsplek met ramen aan voor- en achterzijde. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt een functionele en stijlvolle ruimte om maaltijden te bereiden.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin, gastenverblijf of thuiskantoor. Beide slaapkamers zijn ontworpen met comfort en privacy in gedachten, met voldoende ruimte voor dubbele bedden en kastruimte. 

Een van de hoogtepunten van dit appartement zijn de twee terrassen. Het terras aan de straatkant biedt een levendig uitzicht op de Thonissenlaan, ideaal voor het genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of het kijken naar de stad ontwaken. Het tweede terras aan de achterkant van het appartement biedt een oase van rust, met uitzicht op groen en een vredige omgeving, perfect voor ontspanning na een drukke dag.

Door het gebruik van de beste isolatie en warmtepompen koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 550.000

Indeling

Terras 1
37,9 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.