2 slaapkamer appartement 4e verdieping 4.3

2 slaapkamers
1 badkamer

We gaan naar de vierde verdieping een bezoeken appartement 4.3. Via de inkomhal bereikt u de mooie en gezellige leefruimte die u een mooi zicht geeft op de stad. Aan de achterliggende keuken bevindt zich ook een balkon, hier kunt u na een drukke werkdag genieten in alle rust. 

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers, beide zijn ontworpen met comfort en privacy in gedachten, met voldoende ruimte voor dubbele bedden en kastruimte. De badkamer is modern en elegant ingericht, met een ruime inloopdouche en eigentijdse sanitaire voorzieningen en er is een apart toilet.

Bovendien biedt het appartement extra opbergruimte dankzij een aparte berging, waar de technische voorzieningen zijn en u huishoudelijke apparaten en andere spullen kunt opbergen zonder dat dit ten koste gaat van de leefruimte.

Door het gebruik van de beste isolatie en warmtepompen koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 495.000

Indeling

Terras 1
16,2 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.