Residentie Unique

AANKOOP AAN 6% VOOR RECHTHEBBENDEN

Aan het Schumanplein is SOM bezig met de bouw van Residentie Unique, vlakbij het levendige stadscentrum van Lanaken. Dit prachtige woonproject bestaat uit 19 appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden. Met oppervlaktes van 74 tot 134 m² en keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor ieder wat wils. Daarnaast heeft elk appartement een privé terras van 10 tot 34 m².

Op het gelijkvloers zijn er 4 handelsruimtes voorzien. De ideale ligging aan de winkelstraat en het Europaplein.

In de kelderverdieping bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, privé kelderbergingen, een afvalberging en een fietsenstalling. Opgelet, de prijs van de parkeerplaatsen en bergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Residentie Unique wordt een energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp en een afwerking van hoogwaardige kwaliteit bent u als toekomstige bewoner zeker van een lagere energiefactuur.

Bij de aankoop van een appartement bepaalt u zelf de afwerking van uw toekomstig stekje. Zo heeft u de volledige vrijheid om het in te richten naar uw smaak en budget. Hiervoor kan u beroep doen op ons deskundig advies.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via de gele knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.