Appartement 1.10

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar appartement 1.10 op de eerste verdieping, gelegen aan de kant van het Europaplein. 

U betreedt het appartement via de inkomhal met glazen toegangsdeur naar de leefruimte.  Hier liggen open keuken, eetgedeelte en zithoek in elkaars verlengde. De nachthal biedt toegang tot een berging, twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel en een toilet. Vanuit de zithoek en via 1 slaapkamer kunt u naar het zuidgerichte terras dat zicht biedt op het Europaplein. 

De appartementen van Residentie Unique worden energiezuinig gebouwd. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp, de beste isolatie en het ventilatiesysteem bent u als toekomstige eigenaar zeker van een lage energiefactuur.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via de gele knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
De prijs van de parkeerplaatsen en bergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 340.000

Indeling

Terras 1
12 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.