Residentie Venus

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Welkom in woonproject Venus te Tongeren, een naam met geschiedenis. Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg pronkt in het najaar van 2024 een prachtig nieuwbouwproject waar Tongeren fier op mag zijn.

Op het gelijkvloers vinden we 2 één-slaapkamer appartementen, telkens met een aangenaam leefterras. Eveneens bevindt zich op het gelijkvloers een gemeenschappelijke fietsenstalling en er zij privé kelderbergingen. De eerste en tweede verdieping zijn identiek en omvatten 3 één-slaapkamer appartementen en één twee-slaapkamer appartement. Ook elk met een mooi, zonovergoten terras. Op niveau 3 bevinden zicht 2 ruime appartementen met 2 slaapkamers en een prachtig leefterras. 

De bovenste, vierde verdieping huisvest een uniek en zeer ruim penthouse met drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras met fantastisch uitzicht over de stad.
Uiteraard is het gebouw uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich ondergrondse bergingen, parkeerplaatsen en tellerlokalen bevinden. 

De troeven van Residentie Venus in een notendop:

-Exclusief en kleinschalig
-Toplocatie
-Bijna-Energie-Neutraal dus financiële en fiscale voordelen
-Ruime, lichtrijke appartementen
-Hoogkwalitatieve afwerking op maat, op basis van uw smaak en budget
-Persoonlijke begeleiding door interieurarchitect

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.