Residentie Evrard

!!! Er zijn nog maar 2 duplex appartementen te koop. Keuken nog vrij te kiezen. Wees er snel bij!

Aangenaam wonen en genieten van het goede leven doe je in Heist-op-den-Berg. In het centrum van de Zuidkempen, aan de Bergstraat bouwde Som Project een nieuw project: Residentie Evrard.

Kleinschaligheid is een belangrijk element. Residentie Evrard is geen gigantische mastodont waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed: 8 stijlvolle appartementen en 3 handels/kantoorruimtes op het gelijkvloers op een toplocatie. Residentie Evrard wordt samenleven in stijl onder één dak, met al het nodige hedendaagse wooncomfort.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Carport en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.