Residentie Avenida

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Aan de Europalaan 118, pal in het centrum van Genk, bouwt Som Project Residentie Avenida. Het project bestaat uit 12 appartementen en een gelijkvloerse handels/kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen. De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid en kelderruimte.

Ieder appartement in Residentie Avenida zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak. Hiervoor kunt u beroep doen op het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.