Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Dit penthouse in nieuwbouwproject Berleau II in het centrum van Beringen biedt een moderne en luxueuze leefomgeving verspreid over een ruime oppervlakte van 142,7m2. Het penthouse is ontworpen met een eigentijdse esthetiek en hoogwaardige afwerkingen.

Bij het betreden wordt u verwelkomd door een lichte en open leefruimte, die perfect is voor zowel ontspanning als entertainment. Grote ramen aan voor- en achterzijde laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en bieden tegelijkertijd prachtig uitzicht op de omgeving.

Het penthouse beschikt over twee royale terrassen, die beide grenzen groendaken. Deze groendaken zorgen niet alleen voor een esthetische meerwaarde, maar dragen ook bij aan een groenere omgeving en een betere isolatie van het gebouw. De terrassen bieden voldoende ruimte voor buitenactiviteiten, diners onder de sterrenhemel of gewoon om te ontspannen in de buitenlucht.

Het penthouse beschikt over drie comfortabele slaapkamers, waarvan één met dressing, waardoor er voldoende opbergruimte is voor kleding en persoonlijke spullen. De andere twee slaapkamers bieden ook voldoende ruimte en privacy voor bewoners of gasten.

Verder zijn er twee moderne badkamers aanwezig. Deze badkamers bieden zowel comfort als stijl, met mogelijkheden voor ontspanning na een lange dag.

Het penthouse in Beringen centrum op de Rozenlaan belichaamt de perfecte combinatie van hedendaags comfort, luxe en stijl, met zijn ruime indeling, groene terrassen en hoogwaardige afwerkingen. Het biedt een ideale woonomgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve en moderne levensstijl in het hart van de stad.

De keuken met eiland is nog volledig zelf te kiezen naar uw eigen smaak en budget. Aan de keuken bevindt zich tevens een ruime berging waar technische voorzieningen zijn en die tevens plaats biedt om huishoudelijke spullen te bewaren. 

Met de aankoop van dit penthouse bent u verzekerd voor de toekomst. Door de goede isolatie, het ventilatiesysteem en het gebruik van zonnepanelen krijgt u als eigenaar de eerste 5 jaren 50% korting op uw kadastraal inkomen. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.