Aan de Gouverneurverwighesingel in Hasselt ontwikkelt SOM een nieuw bedrijvencomplex bestaande uit moderne en comfortabele kantoorunits. Een toplocatie voor nieuwe vestigingen van dienstenbedrijven, zorgpraktijken, opleidingsinstellingen, administratieve en sociale diensten.

Ter Has bestaat uit 3 verdiepingen met elk eigen kantoorunits met oppervlaktes tussen de 194,27 m2 en 645,68 m2. De ruimtes worden casco opgeleverd en zijn moduleerbaar tot kleinere ruimtes in functie van uw handelsactiviteit. Contacteer ons voor de prijs per vierkante meter. Het gebouw is uitgerust met een lift, parking en fietsbergingen. Elke etage bevat een ruim terras waar u volledig tot rust kan komen.

Als koper heeft u volledige vrijheid om de aangekochte ruimtes naar uw eigen smaak en behoeften in te richten. Het exterieur is strak en ingetogen, maar zodra u binnenkomt, heeft het een eigen karakter. Dit innovatieve kantoorconcept biedt maximale flexibiliteit wat betreft indeling en inrichting en is klaar voor de toekomst.

Wat heeft Ter Has u te bieden?

Fantastische ligging met alle points of interest binnen handbereik
– Vlak bij het centrum van Hasselt en een vlotte bereikbaarheid
– Gelegen in een corporate omgeving
– Standingvol en energiezuinig project met gebruik van
duurzame bouwmaterialen en technieken
– Casco opgeleverd, moduleerbare ruimtes
Parkeergelegenheden zowel voor de deur als onder de gebouwen

Hasselt, een toplocatie voor uw organisatie! Ontdek het bruisende Hasselt – een stad vol leven, kansen en groei! Gelegen in het hart van België, biedt deze levendige stad een schat aan mogelijkheden voor zowel bewoners als ondernemers. De stad heeft een sterke focus op innovatie en technologie, met een bloeiende start-upscene en tal van ondersteunende instellingen en netwerken. Het is de ideale plek voor ondernemers die willen profiteren van de vele mogelijkheden die Hasselt te bieden heeft. Daarnaast heeft Hasselt een uitstekende bereikbaarheid, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. Met een directe treinverbinding naar andere belangrijke Belgische steden en een gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen, is de stad goed verbonden met de rest van het land en daarbuiten.

Ondernemend Limburg kan alvast uitkijken naar een nieuwe attractieve werkplek, waar samenwerken en interactie het ondernemerschap tot een hoger niveau zullen tillen. Welkom bij Ter Has! Kijkt u al uit naar een ondernemende toekomst in Ter Has en wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via 011/280 080 of klik op de gele info buttons en laat uw gegevens achter.