We nemen u mee naar de woning van lot 16, gelegen aan de Weg naar As 252 (perceel van 459,7 m2). Een prachtig halfopen bebouwing met carport en 3 slaapkamers.

U kunt de woning betreden via 2 ingangen: eentje via de voordeur en de andere is via de carport. 

Via de inkomhal, waar er een gastentoilet voorzien is, komt u in de ruime leefruimte met zowel aan voor- als achterzijde grote glaspartijen waardoor er een hele mooie lichtinval is. De leefruimte grenst aan de keuken die op haar beurt verbonden is met de berging. Hier vindt u alle technische voorzieningen: ventilatiesysteem, gaswandketel, zekeringkast, aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit de berging kunt u dus ook naar de carport gaan. 

De eerste verdieping bereikt u via een open trap in de leefruimte. Hier bevinden zich een apart toilet, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en 3 slaapkamers.

U heeft als koper van deze woning nog inspraak in de afwerking van vloeren, wandtegels, binnendeuren, trap, keuken en sanitaire toestellen. U krijgt hiervoor het deskundig advies van onze interieurarchitecte. Dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

Voor de doe het zelvers onder ons is er ook een mogelijkheid om de woning casco+ aan te kopen. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Troeven van deze woning:

Nog in te richten naar eigen smaak en budget

Volledig aangelegde zuidgeoriënteerde tuin met tuinhuis

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging inplannen? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.