Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping van Residentie Notarius, is een ideaal appartement als investering of voor eigen bewoning.

Appartement 2.7 is een 2-slaapkamer appartement aan de voorzijde van het gebouw, met zicht op de Heuvenstraat. Het bestaat uit een inkomhal, berging met technische voorzieningen, twee slaapkamers, een toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel, een leefruimte met open keuken en een ruim terras van liefst 22,50 m2. 

Het terras is zowel bereikbaar vanuit de slaapkamers als vanuit de leefruimte via een grote glaspartij. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen van ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.