Handel/Kantoorruimte

In het vroegere pand van New York Jeans (en het pand ernaast) in Tessenderlo bouwde SOM Project de nieuwe residentie Tess. De residentie bestaat uit twee verschillende blokken (eentje grenst aan de Neerstraat, de andere aan de Kolmen) met in totaal 3 handelsruimtes en 14 appartementen.

Het bruisende Tessenderlo zorgt ervoor dat het met haar winkels, horecazaken, markten en evenementen alles biedt om ideaal te wonen in een centrum met veel sfeer en gezelligheid. Ook aan de afwerking van de appartementen werd de nodige aandacht geschonken en er werd met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% (ipv 21%) mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet.

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 995.000

Indeling

Terras 1
20 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.