Appartement met 2 slpks 1e verdieping 1.8

2 slaapkamers

Appartement 1.8: een prachtig 2-slaapkamerappartement, gelegen op de eerste verdieping met een zuidelijk gericht terras.
Via een glazen deur komt u in de leefruimte die baadt in een zee van licht door het gebruik van grote glaspartijen. Er is een open keuken en hierbij bevindt zich de technische ruimte met gaswandketel, ventilatiesysteem C+, omvormer van de zonnepanelen, aansluiting wasmachine en droogkast en de zekeringkast. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.
Er is overal vloerverwarming voorzien en in de badkamer kunt u makkelijk bij verwarmen via een elektrische sierradiator.

Het drempelloze terras bereikt u via een groot schuifraam en heeft een oppervlakte van maar liefst 16m2.

Omwille van het lage E-peil betaalt u als eigenaar de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen. Daarnaast bent u ook zeker van een lagere energiefactuur en heeft u een positieve bijdrage aan het milieu. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
16 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.