Appartement met 2 slpks 1e verdieping 1.7

2 slaapkamers

Appartement 1.7 is een prachtig 2-slaapkamerappartement met een zuidelijk gericht terras. Het bestaat uit een mooie inkomhal. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg om een dubbel bed te plaatsen. Het bevat een ruime badkamer met inloopdouche en voorziening voor een dubbele wastafel en een apart toilet. Via een glazen deur kom je in de leefruimte met open keuken. Aan de keuken bevindt zich de technische ruimte met gaswandketel, ventilatiesysteem C+, omvormer van de zonnepanelen, aansluiting wasmachine en droogkast en de zekeringkast. Er is overal vloerverwarming voorzien en in de badkamer kunt u makkelijk bij verwarmen via een elektrische sierradiator.

Het drempelloze terras bereikt u via een groot schuifraam en heeft een oppervlakte van maar liefst 15,5m2.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 210.000

Indeling

Terras 1
15,5 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.