Appartement C3.6

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar de bovenste verdieping van blok C, de blok die grenst aan de Sacramentstraat. Hier bevinden zich 2 penthouses met ruime open terrassen.

Appartement C3.6 is een penthouse met 2 slaapkamers en een zuidgericht terras van 25,75m2. Het bestaat uit een inkomhal met ruimte om een vestiaire te plaatsen, een toilet, badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, twee slaapkamers en een leefruimte met open keuken en berging. Het is een hoekappartement en heeft langs drie zijden grote glaspartijen waardoor er heel veel lichtinval is. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 395.000

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.