Appartement C1.5

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar blok C, de blok die grenst aan de Sacramentstraat en waar u vanaf het zuidgerichte terras van maar liefst 38,79m2 zicht heeft op de gemeenschappelijke binnentuin. Het bestaat uit een inkomhal, toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers en een leefruimte met open keuken. Aan de keuken bevindt zich de berging. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 360.000

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.