Appartement C1.2

2 slaapkamers

Deze prachtige woning op de eerste verdieping biedt een comfortabele en moderne leefomgeving, toegankelijk via een trap. De woning beschikt over een groot terras van 7,90m2 op 2,5m, perfect voor buitenactiviteiten, ontspanning en genieten van het mooie weer.

Binnenin zijn er twee grote slaapkamers die plaats voor dubbele bedden en opbergruimte bieden. De badkamer is stijlvol en praktisch ingericht met een inloopdouche en een dubbele wastafel, wat zorgt voor een luxe en comfortabele ervaring.

De leefruimte is ontworpen in een L-vorm, wat een ruimtelijk en flexibel interieur creëert. Deze indeling biedt diverse mogelijkheden voor inrichting en gebruik van de ruimte, waardoor zowel woon- als eetgedeeltes gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden.

De open keuken is modern en functioneel, voorzien van een eiland dat extra werkruimte en een gezellige plek biedt om te koken en te eten. Deze open indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen de keuken en de leefruimte, wat ideaal is voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten.

Deze woning combineert stijl, ruimte en functionaliteit, en biedt een ideale woonomgeving voor wie op zoek is naar comfort en modern wonen op de eerste verdieping.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomwoning. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief parkeerplaats.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 385.000

Indeling

Terras 1
18,95 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.