Appartement C0.2

2 slaapkamers

Deze moderne gelijkvloerse woning van 105 m² biedt een moderne en comfortabele leefomgeving, perfect voor wie houdt van ruim en gelijkvloers wonen. De woning beschikt over een groot terras en een privé tuin, ideaal voor buitenactiviteiten, ontspanning en tuinieren.

Binnenin vindt u twee ruime slaapkamers die veel comfort en rust bieden. De leefruimte is voorzien van grote glaspartijen, die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Deze open en lichte ruimte is perfect voor zowel ontspanning als entertainment.

De keuken is modern en functioneel, uitgerust met een eiland dat extra werkruimte en een gezellige plek biedt om te koken en te eten. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een praktische berging, ideaal voor het opbergen van keukengerei, voorraad en andere huishoudelijke benodigdheden.

Deze woning combineert stijl, ruimte en functionaliteit, en biedt een ideale woonomgeving voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in een gelijkvloerse setting.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomwoning. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief parkeerplaats.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 395.000

Indeling

Terras 1
24,1 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.