Appartement B2.2

2 slaapkamers

We gaan naar de tweede verdieping in blok B en bezoeken appartement B2.2.

Dit prachtige appartement biedt een comfortabele en moderne woonervaring. Het beschikt over twee slaapkamers, beiden bieden toegang tot een terrasje dat extra buitenruimte en een rustige plek om te ontspannen biedt.

De leefruimte is verbonden met een groot zuidgericht terras, waar u volop kunt genieten van de zon en het buitenleven.

De badkamer is luxueus uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche, en een dubbele wastafel, wat zorgt voor zowel comfort als functionaliteit.

Daarnaast is er een apart toilet voor extra gemak en privacy. De keuken is voorzien van een praktische berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke benodigdheden en voorraad.

Dit appartement combineert stijl, comfort en praktische voorzieningen, wat het een ideale woonplek maakt voor wie op zoek is naar modern en comfortabel wonen.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

In blok C bevinden zich 3 gelijkvloerse woningen en 3 woningen op verdieping, allemaal met een eigen ingang en 2 slaapkamers. Blok C heeft geen ondergrondse, de parkeerplaatsen voor blok C bevinden zich bovengronds.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 355.000

Indeling

Terras 1
21,8 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.