Appartement B0.2

1 slaapkamer

We gaan naar blok B die bestaat uit 7 appartementen verdeeld over drie verdiepingen en bezoeken appartement B0.2, een appartement met één slaapkamer, gelegen op de begane grond. Het is ontworpen met een modern en praktisch ontwerp en beschikt over een zuidgericht overdekt terras, waardoor bewoners kunnen genieten van de zon en een aangename buitenruimte hebben.

Binnenin vindt u een open keuken die naadloos overgaat in de woonruimte, wat een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid creëert. De badkamer is uitgerust met een comfortabele inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet.

Een handige berging is ook aanwezig, waardoor er voldoende opbergruimte is voor persoonlijke spullen en huishoudelijke benodigdheden.

Dit appartement is ideaal voor individuen of koppels die op zoek zijn naar een eigentijdse en comfortabele woonruimte met alle nodige voorzieningen of voor  investeerders die op zoek zijn naar een eigentijdse appartement dat een aantrekkelijk rendement op hun investering belooft. 

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 230.000

Indeling

Terras 1
10,12 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.