Appartement A4.1

3 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We bezoeken op de vierde verdieping een uitzonderlijk appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers (156,26m2). Dit appartement is gelegen in blok A, de hoge blok aan de kant van de Elfde Novemberwal Het terras van 4,32m * 3,47m is zuidgericht. 

Het appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, drie slaapkamers, 1 badkamer met inloopdouche en wastafel en 1 badkamer met ligbad en wastafel en een apart toilet. Heeft u maar 1 badkamer nodig en wenst u deze te wijzigen naar bv een dressing of extra berging? Dan kan dat natuurlijk ook. 

De berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast grenst aan de leefruimte met open keuken. In de leefruimte heeft u een enorm mooie lichtinval door het grote hoekraam.

Door het gebruik van de beste isolatie en een individuele warmtepomp koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 525.000

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.