Appartement A4.1

2 slaapkamers

We gaan naar de vierde verdieping en nemen appartement A4.1 onder de loep. Dit appartement is 93m2 en perfect voor wie op zoek is naar eigentijds comfort en stijlvol wonen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime leefruimte die uitnodigt tot ontspanning en sociale interactie. Grote glaspartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

De open keuken is geïntegreerd in de leefruimte, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid ontstaat. 

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk ontworpen om een rustige en ontspannende omgeving te bieden. Verder is er een mooie badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en hiertegenover bevindt zich een apart toilet. 

Een opvallend kenmerk van het appartement is het zuidgerichte terras dat grenst aan de leefruimte. Met grote glaspartijen die zorgen voor een mooie overgang tussen binnen en buiten, biedt het terras de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. 

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 280.000

Indeling

Terras 1
15,7 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.