Appartement A3.2

2 slaapkamers

We gaan een verdieping hoger en bereiken niveau 3. Bij binnenkomst van appartement A3.2 betreedt u een lichte en ruime leefruimte die een warm welkom biedt aan bewoners en gasten.

De keuken, centraal gelegen in de leefruimte, is het hart van het appartement. Uitgerust met een eiland, biedt de keuken voldoende ruimte om te koken, te entertainen en te genieten van gezellige maaltijden. 

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een klein gezin, koppels of gastenverblijf. Beide slaapkamers zijn goed verlicht en bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

De badkamer bevat een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. 

Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet, wat bijdraagt aan het gemak en comfort van het dagelijkse leven.

Een bijzonder kenmerk van het appartement is het zuidgerichte terras, dat een prachtig uitzicht biedt en de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de zon. 

Daarnaast beschikt het appartement over een berging voor technieken, wat zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 285.000

Indeling

Terras 1
16,4 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.