Appartement A2.2

2 slaapkamers

We gaan naar de tweede verdieping in blok A en bezoeken appartement A2.2, ontworpen voor comfortabel en eigentijds leven. Bij binnenkomst wordt u begroet door een grote leefruimte die uitnodigt tot ontspanning en sociale interactie. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de groene binnentuin.

De keuken, naadloos geïntegreerd in de leefruimte, is voorzien van een kookeiland. Dit eiland dient niet alleen als functionele kookruimte, maar ook als gezellig centrum waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin, koppels of gastenverblijf. De kleinste slaapkamer heeft een balkon dat uitzicht heeft op de straat. 

De badkamer is een oase van rust, met een luxueuze inloopdouche en een dubbele wastafel. 

Een van de meest opvallende kenmerken van het appartement is het grote terras dat grenst aan de leefruimte. Dit zuidgerichte terras biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de zon en het buitenleven. 

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 300.000

Indeling

Terras 1
20,7 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.