Appartement A1.3

2 slaapkamers

We gaan naar de eerste verdieping in blok A en bezoeken appartement A1.3, ontworpen voor comfortabel en eigentijds leven. Bij binnenkomst wordt u begroet door een grote leefruimte in L-vorm. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de groene binnentuin.

De keuken, geïntegreerd in de leefruimte, is voorzien van een kookeiland. Dit eiland dient niet alleen als functionele kookruimte, maar ook als gezellig centrum waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Het appartement beschikt over twee volwaardige en comfortabele slaapkamers.

De badkamer is een oase van rust, met een luxueuze inloopdouche en een dubbele wastafel. 

Verder is er een groot terras dat grenst aan de leefruimte en keuken. Dit terras biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de ondergaande zon en het buitenleven. 

Aan de slaapkamers bevindt zicht een tweede terras, waar u kunt genieten van een kopje koffie bij de opkomende zon. 

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 302.000

Indeling

Terras 1
17,4 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.