Appartement A1.3

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar de eerste verdieping van blok A van Residentie Sacramento. Dit is de hoge blok met zicht op de Elfde Novemberwal. Hier bevinden zich in totaal 3 appartementen. Uiteraard kunt u hiervoor de ruime lift gebruiken want alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Appartement A1.3 is een 2-slaapkamer appartement met een oppervlakte van 107,51m2. 

De indeling is als volgt: de inkomhal biedt u de mogelijkheid een grote vestiaire te zetten en geeft u toegang tot het toilet. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel. De berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast grenst aan de leefruimte met open keuken. Deze heeft zowel aan het eet- als zitgedeelte grote ramen. Vanaf het eetgedeelte en de keuken heeft u zicht op de achterliggende tuin en de zithoek biedt u toegang tot het terras met zicht op de wallen. 

Door het gebruik van de beste isolatie en een individuele warmtepomp koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 335.000

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.