Appartement 5.1

2 slaapkamers
260,47 m² woonopp.

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Op de Schiervellaan aan de Groene Boulevard, een absolute toplocatie in het hart van onze Limburgse hoofdstad, bouwt SOM een gloednieuw residentieel stadsproject waar Hasselt fier op mag zijn. In Residentie Heritage vindt u een selectie van 15 hoogwaardige appartementen, elk met hun unieke charme. Of u nu kiest voor een ruim 1 slaapkamerappartement of een zeer royaal 2-slaapkamerappartement met een fantastisch uitzicht over de stad, er is voor ieder wat wils.

Residentie Heritage zal een uitgesproken energiezuinig gebouw worden. Een zeer laag energielabel wordt gehaald door middel van toepassing van groene, hernieuwbare energiebronnen. Ondermeer door de integratie van vloerverwarming, warmptepompen, een hoogwaardig ventilatiesysteem en uitstekende isolatie volgens de allerlaatste strenge normen, zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Ieder appartement in Residentie Heritage zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort. Echter kan (lees ‘zal’ indien u er tijdig bij bent) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget. Hiervoor kan u gratis beroep doen op onze interieurarchitect. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
56,39 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.