Appartement 4.1

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

De vierde verdieping van deze mooie residentie zal 2 appartementen huisvesten. Appartement 4.1 is daarvan het linkse, gezien vanaf de straat. Het is een appartement van 121,75m2 met twee terrassen: een aan de voorzijde met zicht op de ring en het andere rustig gelegen aan de achterkant. Daarbovenop heeft dit appartement ook 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten!

Residentie Heritage zal een uitgesproken energiezuinig gebouw worden waarbij een zeer laag energielabel wordt gehaald. Dit door toepassing  van vloerverwarming, warmtepompen, een hoogwaardig ventilatiesysteem en uitstekende isolatie volgens de allerlaatste strenge normen. Genieten van een subliem wooncomfort aan de groene boulevard en tegelijkertijd besparen op uw energiefactuur? Daar tekenen wij voor. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 595.000

Indeling

Terras 1
31,81 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.