Appartement 3.6

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Aan het Schumanplein is SOM bezig met de bouw van Residentie Unique, vlakbij het levendige stadscentrum van Lanaken. Dit prachtige woonproject bestaat uit 19 appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden. Met oppervlaktes van 74 tot 134 m² en keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor ieder wat wils. Daarnaast heeft elk appartement een privé terras van 10 tot 34 m².  

Op het gelijkvloers zijn er 4 handelsruimtes voorzien. De ideale ligging aan de winkelstraat en het Europaplein. 

Residentie Unique wordt een energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp en een afwerking van hoogwaardige kwaliteit bent u als toekomstige bewoner zeker van een lagere energiefactuur. 

Bij de aankoop van een appartement bepaalt u zelf de afwerking van uw toekomstig stekje. Zo heeft u de volledige vrijheid om het in te richten naar uw smaak en budget. Hiervoor kan u beroep doen op ons deskundig advies. 

In de kelderverdieping bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, privé kelderbergingen, een afvalberging en een fietsenstalling.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via de gele knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
de prijs van de parkeerplaatsen en bergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
10 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.