Appartement 3.1

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen de lift naar verdieping 3 en nemen een bezoekje aan een mooi duplex appartement.

Voordeel van deze duplex is dat er één slaapkamer met aansluitend douchecel op het niveau van de leefruimte ligt (derde verdieping) en de andere bereikt u via de trap. 

Als u het appartement binnenwandelt komt u via de inkomhal in de leefruimte met semi aparte keuken. Aan de leefruimte die heel veel licht binnenlaat door de grote hoekramen grenst de berging, nachthal met toilet, slaapkamer met douchecel. Vanuit de leefruimte en keuken kunt u naar het zuidgerichte terras. 

In de zithoek bevindt zich een open trap die leidt naar de vierde verdieping. Deze huisvest een tweede berging, tweede slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen en berging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 400.000

Indeling

Terras 1
9,8 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.