Appartement 2A4.1

2 slaapkamers

We zijn in Blok 2 op de hoek van de Stationsstraat en de Industrielaan en bezoeken het penthouse: appartement 2A4.1, het enige appartement op deze bovenste verdieping.Bij binnenkomst overvalt u een zee van licht en ruimte in de living met open keuken. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een gevoel van verbondenheid tijdens het koken.

Belangrijkste kenmerk van dit appartement is het grote hoekterras, direct toegankelijk vanuit de leefruimte, oost- en zuidgericht. Verder beschikt het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarin rust en ontspanning centraal staan. De badkamer biedt alle nodige voorzieningen, inclusief een ruime douche en dubbele wastafel. 

Verder bevinden zich in het penthouse een handige berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten, voorraad en andere benodigdheden en een apart toilet. 

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
33,91 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.