Appartement 2A1.6

2 slaapkamers

Dit twee slaapkamer appartement op de eerste verdieping (2A1.6) van blok 2 is een oase van modern comfort en elegantie. Bij binnenkomst wordt u begroet door een royale leefruimte, verlicht door grote glaspartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden.

De open indeling van de leefruimte zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid, met de keuken naadloos geïntegreerd in het geheel. Het zuidgerichte terras, dat direct grenst aan zowel de leefruimte als de keuken, biedt de ideale plek om te genieten van de zon en het buitenleven. 

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht. Verder is er een moderne badkamer, compleet met een inloopdouche en dubbele wastafel. Een apart toilet draagt bij aan het gemak en comfort van het dagelijkse leven.

Naast de keuken bevindt zich een handige berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten, voorraad en andere benodigdheden.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 265.000

Indeling

Terras 1
19,34 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.