Appartement 2.8

2 slaapkamers

We nemen u mee naar de tweede en tevens bovenste verdieping van Residentie Notarius en bezoeken appartement 2.8.

Het bevindt zich aan de linkergevel gezien vanaf de Heuvenstraat en heeft een zuidgericht terras dat ook doorloopt naar de voorzijde. Het bestaat uit een inkomhal, toilet, zeer lichte leefruimte met keuken in L-vorm, berging aan de keuken, nachthal met twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 346.950

Indeling

Terras 1
31,2 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.