Appartement 2.4

3 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Welkom op het niveau van de penthouses van Residentie Notarius, de tweede verdieping. Uiteraard kunt u hiervoor de ruime lift gebruiken want alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Appartement 2.4 is een 3-slaapkamer appartement aan de achterzijde van het gebouw. Hier geniet u van de namiddag- en avondzon en heeft u een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. 

De indeling is als volgt: via de ruime inkomhal heeft u toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, de berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast en de leefruimte met open keuken. De leefruimte wordt gekenmerkt door de mooie lichtinval langs twee kanten. Het terras bereikt u via de leefruimte en heeft afmetingen van 2,5m * 8,15m en grenst aan een groendak. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen van parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 382.450

Indeling

Terras 1
30,3 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.