Appartement 2.02

2 slaapkamers

AANKOOP AAN 6% BTW VOOR RECHTHEBBENDEN

In de dorpskern van Beverlo, achter Beverlo-Dorp en aan de Gaston Oomslaan, bouwde SOM Project Residentie Beverpark. Blok A en C zijn reeds gerealiseerd. Momenteel zijn we bezig met de bouw van Fase II: blok B.

Beverlo staat bekend om haar kleine maar gezellige gemeenschap waar mensen elkaar allemaal kennen. De omgeving is rustig, groen en zeer uitnodigend. Voor natuurliefhebbers is dit de ideale omgeving. Het dorp biedt mooie natuurgebieden met aangeduide wandelpaden en fietsroutes. Daarnaast vindt u er ook de nodige ontspanning, winkels en culinair genot.

De residentie voorziet ook een buurtpark met wandelpad naar de bestaande buurtweg aan de achterzijde van Beverlo-Dorp. Met haar ruim aanbod van diverse woningen en appartementen zorgt Beverpark voor een opwaardering en kernversterking van het dorp.

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte. In BLOK B hebben we reeds een modelappartement dat u een beeld geeft over de mogelijke afwerking van uw appartement. Neem gerust contact met ons op voor een bezoek aan ons modelappartement.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 283.000

Indeling

Terras 1
34,01 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.