Appartement 1.5

2 slaapkamers

AANKOOP AAN 6% VOOR RECHTHEBBENDEN

Wonen in Residentie Notarius staat gelijk aan wonen in een exclusieve en aangename setting. Het combineert hoogwaardige appartementen en een ideale ligging met alle nodige voorzieningen op fiets-en wandelafstand. In een straal van enkele kilometers geniet u van allerlei voorzieningen: supermarkten, lokale bakkers, slagers, eetgelegenheden en tal van trendy winkels. Werk, studies, gezinsleven én ontspanning gaan hier perfect hand in hand.

Door het gebruik van grote raampartijen in de leefruimtes en de keuken, staan deze in maximaal contact met zowel het eigen terras als de omgeving. Dat zorgt voor een aangename ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw woonst.

Wat heeft Residentie Notarius u allemaal te bieden?

– Tijdloze klasse architectuur
– Toplocatie in het hart van Zonhoven met tal van belevingen
– Ruime, lichtrijke appartementen
– Uitstekende bereikbaarheid en verbinding richting Hasselt, Genk, Maastricht…
– Gebruik van de meest duurzame bouwmaterialen en technieken
– Afwerking op maat naar eigen smaak en budget

Het is een uitgesproken energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Ieder appartement is standaard voorzien van hoogwaardige afwerking met duurzame materialen om het wooncomfort te verzekeren. Door het gebruik van hernieuwbare bronnen voldoet het volledig aan de BEN-normen. Zo kan u zeker zijn van een lagere energiefactuur.

Wenst u het appartement in te delen volgens uw eigen smaak en budget? Dan kan u gratis beroep doen op het deskundig advies van onze interieurarchitecte. We bieden u een doorgedreven en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement een unieke en exclusieve uitstraling te geven.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten, ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
44,84 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.