Appartement 1.2

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar appartement 1.2 op de eerste verdieping. 

De indeling is als volgt: inkomhal met enerzijds toilet, twee slaapkamers (gelegen aan de achterzijde van de blok) waarvan 1 een balkon heeft, badkamer met inloopdouche en wastafel, en anderzijds een grote leefruimte met grote hoekramen en een keuken die semi apart ligt. Vanuit de leefruimte en keuken kun je naar het zuidgerichte terras. Aan de keuken grenst tevens een berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. 

Door het gebruik van de beste isolatie, warmtepomp en ventilatiesysteem D koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen en berging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 360.000

Indeling

Terras 1
13,1 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.