Appartement 1.03

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% (ipv 21%) mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

In de dorpskern van Beverlo, achter Beverlo-Dorp en aan de Gaston Oomslaan, bouwde SOM Project Residentie Beverpark. Blok A en C zijn reeds gerealiseerd. Momenteel zijn we bezig met de bouw van Fase II: blok B. 

Blok B bestaat uit 13 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen. Gelijkvloers bevinden zich 5 appartementen, 3 met 1 slaapkamer en 2 met 2 slaapkamers. Op de eerste verdieping vindt u tevens 5 appartementen, twee met 1 slaapkamer en drie met 2 slaapkamers.  De tweede verdieping huisvest 3 prachtige penthouses met mooie grote terrassen. 

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. In BLOK C hebben we reeds een modelappartement dat u een beeld geeft over de mogelijke afwerking van uw appartement. Neem gerust contact met ons op voor een bezoek aan ons modelappartement. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie? Bel dan Kathleen op het nummer 0499 22 53 00. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 236.000

Indeling

Terras 1
10,11 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.