Appartement 0.3

1 slaapkamer

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Op de gelijkvloerse verdieping van dit project bevinden zich een kantoorruimte en 2 appartementen met 1 slaapkamer. We bekijken samen met u appartement 0.3.

De indeling is als volgt: inkomhal met mogelijkheid tot plaatsen van een vestiaire, leefruimte met open keuken van maar liefst 38,50m2, nachthal met slaapkamer, berging, badkamer met inloopdouche en wastafel en apart toilet. Zowel via de leefruimte als via de slaapkamer kunt u naar het terras van meer dan 22m2 dat zich rustig aan de achterzijde van het gebouw bevindt. 

Residentie Heritage zal een uitgesproken energiezuinig gebouw worden waarbij een zeer laag energielabel wordt gehaald. Dit door toepassing  van vloerverwarming, warmtepompen, een hoogwaardig ventilatiesysteem en uitstekende isolatie volgens de allerlaatste strenge normen. Genieten van een subliem wooncomfort aan de groene boulevard en tegelijkertijd besparen op uw energiefactuur? Daar tekenen wij voor. 

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 335.000

Indeling

Terras 1
22,45 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.