Appartement 0.1

3 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Aan de Molenstraat in Heist-op-den-Berg is Som bezig met de bouw van Residentie Anna. Een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een prachtige locatie in het charmante Heist-op-den-Berg. Met 7 prachtige appartementen in het centrum van Heist-op-den-Berg, biedt Residentie Anna u de kans om te genieten van het beste wat deze bruisende gemeente in petto heeft.

Met haar centrale ligging biedt Residentie Anna het beste van twee werelden. Het is gelegen pal in het levendige centrum van Heist-op-den-Berg, waar u kunt genieten van gezellige winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Tegelijkertijd kunt u genieten van de rust en sereniteit van uw eigen moderne oase.

De appartementen in Residentie Anna zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen van comfort en efficiëntie

Wenst u het appartement in te delen volgens uw eigen smaak en budget? Dan kan u gratis beroep doen op het deskundig advies van onze interieurarchitecte. We bieden u een doorgedreven en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement een unieke en exclusieve uitstraling te geven. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
13,8 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.