A2.08 | Appartement met 1 slaapkamer op de 2e verdieping

1 slaapkamer
1 badkamer

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Welkom in het mooie ‘Residentie Beverpark’! In de dorpskern van Beverlo, tegenover het Burgemeester Heymansplein, bouwde Som Project 2 blokken (A en C) met appartementen en 15 woningen. Momenteel zijn we bezig met de bouw van Fase II: blok B. 

In dit project bevinden zich nog enkele mooie en betaalbare 1 en 2-slaapkamer appartementen. Ideaal voor investeerders maar ook voor eigen bewoning. Indien u geen andere eigendom heeft of deze eigendom gaat verkopen, u zelf het appartement gaat bewonen en dit gedurende minimum 5 jaar kunt u bovendien in dit project aan 6% BTW kopen!

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is inbegrepen in de prijs. De foto’s van de afgewerkte appartementen die u hier ziet zijn van een reeds verkocht 1 slaapkamerappartement en ons modelappartement en geven u een goed idee van hoe uw toekomstig appartement er uit kan zien. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Bovengrondse of ondergrondse parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen verplicht aangekocht te worden.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 184.500

Indeling

Terras - aantal
1
Slaapkamer 1
13 m²
Terras 1
9 m²
Woonkamer
27 m²
Badkamer
7,7 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.