3 slaapkamer gesloten bewouwing 4

2 slaapkamers
1 badkamer
254,27 m² woonopp.

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.
Op zaterdag 2/03 heten wij u van harte welkom op onze SOM Koopdagen. Ons team staat voor u klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. U komt toch ook? 

Op de hoek van de Mispelaarstraat en de Weg naar As bouwde Som Project 16 halfopen en gesloten bebouwingen. De woningen zijn opgetrokken met duurzame materialen die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elke woning heeft een mooie tuin met terras, een eigen carport en 2 of 3 slaapkamers.

De architect heeft gekozen voor grote raampartijen waardoor de bewoners kunnen genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Verder hebben de woningen een heel modern karakter door de combinatie van lichtgrijze gevelstenen en panelen in ceder look.

Belangrijk is dat iedere woning volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van u als klant. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitect, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Voor de doe het zelvers is er ook de mogelijkheid om de woning casco + aan te kopen. U staat dan zelf in voor de afwerking van vloeren, wandtegels, binnendeuren, trap, sanitaire toestellen en keuken. Uiteraard wordt dit dan verrekend in de prijs.

De foto’s die hier getoond worden zijn van een reeds verkochte woning en geven u een beeld van hoe de afwerking kan zijn.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

Prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Downloads

Plan

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.