2 slaapkamer penthouse C2.02

2 slaapkamers
1 badkamer

AANKOOP AAN 6% VOOR RECHTHEBBENDEN

Welkom in het mooie ‘Residentie Beverpark’! In de dorpskern van Beverlo, tegenover het Burgemeester Heymansplein, bouwde Som Project 2 blokken (A en C) met appartementen en 15 woningen. Momenteel zijn we bezig met de bouw van Fase II: blok B.

In dit project bevinden zich nog enkele mooie en betaalbare 1 en 2-slaapkamer appartementen. Indien u geen andere eigendom heeft of deze eigendom gaat verkopen, u zelf het appartement gaat bewonen en dit gedurende minimum 5 jaar kunt u bovendien in dit project aan 6% BTW kopen!

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is inbegrepen in de prijs. De foto’s van de afgewerkte appartementen die u hier ziet zijn van een reeds verkocht 1 slaapkamerappartement en ons modelappartement en geven u een goed idee van hoe uw toekomstig appartement er uit kan zien.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Bovengrondse of ndergrondse parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen verplicht aangekocht te worden.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
46,75 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.