2 slaapkamer penthouse A3.05

2 slaapkamers
1 badkamer

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Dit penthouse bevindt zich op de derde verdieping met zicht op het Burgemeester Heymansplein. Via de ruime inkomhal betreedt u de leefruimte die baadt in een zee van licht door de grote glaspartij. Van hieruit stapt u (drempelloos) naar het terras van maar liefst 21,58 m2 en een groendak. 
Het appartement bevat tevens 2 slaapkamers (beide ruim genoeg om dubbele bedden te plaatsen), een apart toilet, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. 

U kunt het appartement nog naar eigen smaak en budget inrichten want u heeft nog inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is inbegrepen in de prijs. De foto’s van de afgewerkte appartementen die u hier ziet zijn van een reeds verkocht 1 slaapkamerappartement en ons modelappartement en geven u een goed idee van hoe uw toekomstig appartement er uit kan zien. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging: 0499/22 53 00 of kathleen@somproject.be

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Bovengrondse of ondergrondse parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen verplicht aangekocht te worden. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
21,58 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.