2 slaapkamer duplex 8

2 slaapkamers
1 badkamer

We nemen u mee naar deze duplex van 114,5m2 op de derde en vierde verdieping van deze kleinschalige residentie. U kunt deze bereiken met de lift of via de mooie trappenhal in natuursteen.

De indeling is als volgt: als u de inkomhal binnenkomt valt onmiddellijk op dat dit appartement baadt in een zee van licht. Dit komt doordat het appartement zowel aan voor- als achterzijde grote ramen heeft en ook aan beide kanten een terras. Aan de voorzijde heeft u een prachtig zicht op het centrum met het Cultuurplein en de achterzijde biedt u een wijds uitzicht over de achterliggende gebouwen, straten en industriegebied. Aan de inkom bevindt zich een gastentoilet en een ruimte voor een vestiaire. Zithoek, eetgedeelte met keuken en aangrenzende berging liggen hier in elkaars verlengde. Via de open trap in de leefruimte bereikt u de bovenverdieping die plaats biedt aan 2 ruime slaapkamers, berging, apart toilet en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad!

De appartementen van Residentie Evrard werden energiezuinig gebouwd. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D en de beste isolatie bereikten we een E-peil van 18!!! En bent u als toekomstige eigenaar zeker van een lage energiefactuur en korting op uw kadastraal inkomen gedurende de eerste vijf jaren. 

Als koper heeft u nog inspraak in de verdere afwerking van uw droomappartement. De keuken, sanitaire toestellen en binnendeuren(gelakte deuren en een pivoterende glazen deur aan de inkom) werden nog niet geïnstalleerd dus u kunt deze duplex verder afwerken naar eigen smaak en stijl. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Carport en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 385.500

Indeling

Terras 1
18 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.